VIP-razvajanje

Skrivnost prostranosti savane je v njeni intimi. Čeprav je njena površina ogromna in v sebi združuje edinstveno pestrost, deluje kot uigran orkester, ki skozi enotnost in povezanost zbuja občutke varne intime. Za mojstrsko simfonijo je potrebna tudi očarljiva individualnost, ki poskrbi za nepozaben napev vašega dneva.

Izkušnja, ki jo delite, je neprecenljiva.

Dovolite, da vam pomagamo sprostiti telo, spodbuditi pretok energije in prispevati k dobremu počutju. Izberite program in izkusite razkošje zasebnega prostora.

Odtis mogočnega leva

(4 ure za dve osebi)

Program na osebo vključuje: sprostilno masažo Savana (80 min), orientalsko masažo stopal (20 min), souporabo sveta savn in bazena, čaj, kozarec penine, uporabo brisač in kopalnega plašča.

Premik kraljevega slona

(3 ure za dve osebi)

Program na osebo vključuje: tajsko masažo z aromatičnimi olji (80 min), oblogo stopal za revitalizacijo (20 min) ali oblogo za obraz (20 min), souporabo sveta savn in bazena, čaj, kozarec penine, uporabo brisač in kopalnega plašča.

Dotik graciozne žirafe

(2 uri za dve osebi)

Program na osebo vključuje: sprostilno masažo Savana (50 min), souporabo sveta savn in bazena, čaj, kozarec penine, uporabo brisač in kopalnega plašča.

Stopite z nami v stik.

Pokličite nas na 059 016 033 ali pošljite povpraševanje na info@savana-spa.si.

Ekipa Savana spaja vas pričakuje.

V Savana spaju vas pričakuje profesionalna ekipa vsak dan z izjemo 24. in 31. decembra, in sicer:

  • ponedeljek-sobota14.00-22.00
  • nedelja in prazniki14.00-22.00