SPA bonton

TIŠINA JE GLASNA

Pomemben pogoj za prijetno razpoloženje v spaju je mir. Izklopite ali utišajte mobilne telefone; pogovarjajte se s pridušenim glasom, da ne motite ostalih.

HIGIENA JE POMEMBNA

Pred vstopom v svet savn je tuširanje obvezno, pred masažo in nego telesa ga priporočamo.

GOLOTA JE NARAVNA, A TUDI OČEM SKRITA

V savne vstopate goli in bosi, nenaličeni in brez nakita; dovoljena je samo uporaba brisač ali rjuh. V bazenu in ob njem so obvezne kopalke.

VARNOST JE NA VOLJO

Osebne predmete (torbice, nakit, ključe, mobilne telefone ipd.) zaklenete v garderobno omarico. Za izgubo ali krajo vaše lastnine ne odgovarjamo, zato prosimo, da v spa dragocenih predmetov ne prinašate.

POLOŽAJ JE IZBRAN

Na počivališču izberete svoj najljubši položaj, a ko se tam ne nahajate, mesta ne zasedate.

POČITEK JE NUJEN

Savnanje naj poteka glede na dobro počutje v skladu s priporočili, navedenimi pri posamezni savni. Po vsakokratnem savnanju naj sledi vsaj 15-minutni počitek.

DRUGO, A NE MANJ POMEMBNO

  • Vnos hrane in pijače ter uporaba izdelkov za nego telesa v svetu savn nista dovoljena.
  • Ljudje s šibkim zdravjem se pred obiskom posvetujte z zdravnikom. Če zaznate znake slabega počutja, vrtoglavice ali kakršne koli drugačne znake, ki nakazujejo na zdravstvene težave, takoj prekinite s postopki. Obisk spaja je na lastno odgovornost.
  • Obisk spaja odsvetujemo vsem, ki imajo resne zdravstvene težave (motnje krvnega obtoka, previsok ali prenizek krvni tlak, okvare srca in ožilja, tuberkulozo, epilepsijo, raka, kožne bolezni, virozo, gripo ipd.).
  • Obisk sveta savn in zadrževanje na počivališču je dovoljen osebam nad 18 let.
  • Gosti hotela vstopate v kopalnem plašču in s hotelsko brisačo, ki ju dobite v sobi. Za postopke in obisk sveta savn je potrebna rezervacija.
  • Storitve je možno brezplačno odpovedati do 24 ur pred rezerviranim terminom, za odpoved do 4 ure prej se zaračuna 50 %. Za kasnejšo odpoved ali nekoriščenje storitve brez odpovedi se zaračuna polna cena.
  • V Savana spaju se izgubljajo nakopičeni strupi vsakdana in pripravljajo prostor za dotik veličastne zgodbe. Prepustite se.