Nega obraza in telesa

O tem, kaj je lepota in kako pomembna je, se že tisočletja sprašujejo tako na Vzhodu kot Zahodu. Pravilnega odgovora ne iščemo, lahko pa vam pomagamo, da se s profesionalno nego kože približamo vašemu pojmovanju tega pojma. Verjamemo v moč afriške lepote, tako bogate, dekadentne, naravne in prizemljene. Njeni sestavni deli so temni, zemeljski odtenki z bogatimi primesmi barv sončnih vzhodov ter zahodov.

Nihče ne bi smel skozi življenje hoditi sam; tako tudi zdravje in lepota hodita z roko v roki.

Poudarite svojo notranjo moč z učinkovitimi postopki za nego obraza in telesa ter se prepustite našim skrbnim rokam.

POSVET S KOZMETIČARKO

30 MIN

SPLETNA REZERVACIJA

CELOSTNA NEGA OBRAZA SAVANA S PROIZVODI ELEMIS/COMFORT ZONE

Luksuzna celostna nega obraza vključuje površinsko in globinsko čiščenje, uporabo aparatov za izboljšanje tonusa in glajenje gub, različne ampule, maske ter masažo. Prilagojena je individualnim potrebam, tudi najzahtevnejši koži.

SPLETNA REZERVACIJA

GLOBOKO VLAŽILNA NEGA OBRAZA HYDRAMEMORY (COMFORT ZONE)

60 MIN

Nega z globinskim vlaženjem in antioksidativnim delovanjem, s katero preprečimo dehidracijo in prezgodnje staranje kože. Poleg površinskega čiščenja jo odlikuje še posebna masaža s čopiči ter ekskluzivno obrazno masažo Comfort touch. Idealna je za izjemno dehidrirano kožo, za mlado in tisto s prvimi znaki staranja.

SPLETNA REZERVACIJA

LIFTING NEGA OBRAZA SUBLIME SKIN (COMFORT ZONE)

60 MIN

Odlična nega obraza, ki kožo redefinira, ji nudi aktiven lifting učinek ter jo vidno pomladi. Temelji na posebni masaži, ki stimulira celično obnovo, obrazu pa povrne volumen in čvrstost, zahvaljujoč dvojnemu pilingu v kombinaciji z vitaminom C. Nega je namenjena zreli koži z izgubo volumna in tonusa, ki ima neenakomeren ten in globoke gube. Lifting učinek je takojšen; koža je nahranjena in učvrščena.

SPLETNA REZERVACIJA

HRANILNA NEGA OBRAZA SUPERFOOD (ELEMIS)

60 MIN

Globinsko hranjenje kože z bogatimi super živili, probiotiki, vitamini in minerali je namenjeno negi puste in utrujene kože, ki ji primanjkuje sijaja.

SPLETNA REZERVACIJA

NEGA OBRAZA PROTI STARANJU PRO-COLLAGEN (ELEMIS)

60 MIN

Prestižna nega obraza s tarčnim delovanjem na drobne linije, gubice, globoke gube in slabši tonus. S klinično dokazanimi rezultati odlično deluje na izboljšanje elastičnosti in zmanjšanje gub. Zaradi kompleksa iz morskih alg je koža pomlajena, navlažena in nahranjena. Poleg izredno bogatih učinkovin nudi tudi aroma terapevtsko potovanje za telo, um in dušo.

SPLETNA REZERVACIJA

NEGA OBRAZA Z DIAMANTNIM PILINGOM

60 MIN

Nega obraza s pomočjo uporabe mikrodermobrazije pospeši luščenje celic in tvorbo novih. Stimulirajo se fibroblasti za sintezo kolagena in elastina, izboljša se struktura kože. Nega z diamantnim pilingom je odlična za zmanjševanje por, gub in pigmentnih nepravilnosti. Po površinskem čiščenju kože sledi luščenje z diamantnim pilingom, nanos ampul, masaža ali limfna drenaža ter ustrezna maska.

SPLETNA REZERVACIJA

DERMALNI MICRONEEDLING

45 MIN

Microneedling je odličen postopek za učinkovito prenovo kože. Spodbuja naravno tvorbo kolagena in elastina na popolnoma naraven način; pri pomlajevanju, odpravi brazgotin, zmanjševanju pigmentnih madežev in globokih gub so rezultati izjemni. Je varna in učinkovita metoda, ki izboljšuje strukturo kože in naredi opazen lifting učinek.

SPLETNA REZERVACIJA

MEZOTERAPIJA Z DERMAPENOM

60 MIN

S tretmajem se prodre skozi odmrle usnjate kožne celice, kar omogoča popoln izkoristek aktivnih učinkovin pri dehidrirani in poškodovani koži. Ta je po postopku občutljiva in za umiritev potrebuje 12 ur, zato je postopek priporočljivo izvesti zvečer.

SPLETNA REZERVACIJA

PROGRAM ZA VLAŽENJE IN HRANJENJE KOŽE FRANGIPANI BODY NOURISHING (ELEMIS)

75 MIN

Je luksuzna aromatična nega telesa za intenzivno vlaženje in hranjenje kože. Kožo najprej očistimo z odličnim aromatičnim pilingom, sledi globoka vlažilna in hranilna obloga telesa, nato pa čutna masaža s Frangipani oljem. Koža je po negi žametna, nahranjena ter diši po tropskem raju.

SPLETNA REZERVACIJA

PROGRAM ZA TELO PROTI STARANJU DEEP BODY RENEWAL (COMFORT ZONE)

60 MIN

Je odlična pomlajevalna nega telesa, hkrati pa hranljiva, obnovitvena in regeneracijska. Izboljša elastičnost in tonus kože ter ji vrača vlago. Koža je mehka, gladka in zaščitena. Nega je primerna za vsakogar; idealna je za suho in pusto kožo ter tisto, ki je bila intenzivno izpostavljena sončnim žarkom. Nega je varna in učinkovita tudi za nosečnice.

SPLETNA REZERVACIJA

RAZSTRUPLJEVALNI PROGRAM ZA TELO MONTALCINO THERMAL MUD (COMFORT ZONE)

75 MIN

Intenzivna razstrupljevalna nega telesa z močjo termalne vode iz pokrajine Montalcino v Toskani, Italija. Mešanica eteričnih olj pripomore k drenaži in čiščenju tkiva ter pospešenemu odstranjevanju nakopičenih toksinov, alga Laminaria pa stimulira razgradnjo maščobnih celic.

SPLETNA REZERVACIJA

PROTICELULITNI PROGRAM ZA TELO TERMOGENIC ATTACK (COMFORT ZONE)

45 MIN

Intenzivna nega s termogeničnim delovanjem, ki izboljša mikrocirkulacijo kože in njeno regeneracijo. Primerna je tudi za najbolj trdovraten celulit. Zaradi stimulacije razgradnje maščobnih celic spodbuja preoblikovanje telesa, zmanjšuje maščobne obloge ter izboljšuje prekrvavitev tkiva.

SPLETNA REZERVACIJA

PILING SAVANA

3

Globoko očiščevalen solni piling telesa z evkaliptusovim in baobabovim oljem. Primeren je za čiščenje por in odstranjevanje odmrlih celic. Priporočamo ga pred uporabo savne oziroma masažo. Tudi zato, da po celem telesu začutite savano.

SPLETNA REZERVACIJA

AROMATIČNI FRANGIPANI PILING

20 MIN

Odstranjevanje odmrlih celic s čutnimi vonji tropskih cvetov. Piling je primeren tudi za zelo občutljivo kožo; po postopku je koža očiščena in prijetno odišavljena.

SPLETNA REZERVACIJA

RAZSTRUPLJEVALNI PILING BODY STRATEGIST

20 MIN

Priporočamo ga pred proticelulitnimi programi ali proticelulitno masažo. Kožo odlično pripravi na nadaljnje postopke razstrupljanja kože in odstranjevanje celulita.

SPLETNA REZERVACIJA

NEGA ROK

POSVET S KOZMETIČARKO

SPLETNA REZERVACIJA

DODATKI K NEGI OBRAZA

SPLETNA REZERVACIJA

Ekipa Savana spaja vas pričakuje.

V Savana spaju vas pričakuje profesionalna ekipa vsak dan z izjemo 25. decembra, in sicer: