Masaže

Popolna sprostitev telesa je edinstvena predstava, sestavljena iz več dejanj. Ob prihodu v prostor veličastne zgodbe boste najprej začutili pestrost savanske pokrajine. Sledi nekaj trenutkov samo za vas in sinhronizacijo z mistiko baobabov. Jedrni del je storitev in poskrbeli smo, da meni sestavljajo samo izbrane sestavine.

Vse masaže, ki jih ponujamo, so skrbno izbrane za vas. Vsaka masaža je edinstvena, kot ste edinstveni vi. Različne masaže ponujajo različno izkušnjo ter zagotavljajo sprostitev telesa, uma in duha, spodbujajo pretok energije, odpravljajo utrujenost in prispevajo k boljšemu spancu. Priporočamo vam sprostilno masažo Savana, ki je bila ustvarjena za izboljšanje vašega počutja in napolnitev z življenjsko energijo. Privoščite si, po mnenju mnogih, najbolj čudovito masažo v Ljubljani.

Prepustite svoje telo čutnim in zdravilnim dotikom naših maserk!

Brez epiloga predstava ni zaključena, zato vas po masaži vabimo v luksuzni hidromasažni bazen in na udobno počivališče s ponudbo vode, čaja in kave.

Sprostilna masaža Savana

(50, 80 ali 120 min)

Razkošna masaža za sprostitev telesa, uma in duha je kombinacija različnih masažnih tehnik, s katerimi dosežemo globoko sprostitev, izboljšamo počutje in vas napolnimo z življenjsko energijo. Masaža je lahko močnejša ali popolnoma sproščujoča, saj jo prilagodimo vašim željam. Najprej vas sprostimo s svežino evkaliptusovega rituala, nato pa uporabimo masažno olje mogočnega savanskega drevesa življenja, baobaba.

Rezervirajte storitev

Tradicionalna tajska masaža

(80 min)

Tradicionalna tajska masaža je kombinacija joge, shiatsu-ja in akupresure. S pritiski na akupresurne točke, razporejene po celem telesu, stimuliramo energijo in izboljšujemo njen pretok, s posebnimi razteznimi vajami pa ohranjamo vitalnost. Masažo izvajamo na oblečeno telo, brez olja.

Rezervirajte storitev

Tajska masaža z aromatičnimi olji

(50, 80 ali 120 min)

Je odlična kombinacija masaže akupresurnih točk ter masaže z naravnimi eteričnimi olji. Zagotavlja sprostitev, energijsko prenovo telesa in dobro počutje.

Rezervirajte storitev

Orientalska limfna drenaža

(60 min)

Je učinkovita metoda za razstrupljanje telesa in odpravljanje oteklin, ki so posledica zadrževanja tekočin v telesu. Blagodejno deluje tudi na odpravljanje občutka težkih nog.

Rezervirajte storitev

Športna masaža

(60 min)

Priporočamo jo po športni aktivnosti za sprostitev utrujenih mišic ali pred njo za njihovo ogrevanje ter izboljšanje prekrvavitve. Pri masaži uporabljamo močnejše gibe gnetenja; učinek masaže še izboljša evkaliptusovo olje.

Rezervirajte storitev

Globoko sprostitvena masaža za boljši spanec

(60 min)

Masaža deluje na senzorična področja telesa za umiritev in boljši spanec. Odlična mešanica aromatičnega Tranquility olja, posebnih masažnih gibov in uporaba čopičev bodo pričarali nepozabno, nežno in globoko sproščujočo masažo.

Rezervirajte storitev

Orientalska masaža stopal

(40 min)

Za izboljšanje delovanja notranjih organov in organskih sistemov izberite edinstveno orientalsko masažo stopal, pri kateri s posebno masažno tehniko in uporabo lesenih masažnih palčk sprostimo refleksne cone na stopalih. Masaža je odlična za uravnovešanje energije v telesu ter proti utrujenosti nog. Pri utrujenih nogah vam po masaži svetujemo še 20-minutno oblogo stopal.

Rezervirajte storitev

Protistresna masaža hrbta

(30 min)

Če so vaše mišice utrujene, želite sprostitev in odpravo bolečin v hrbtenici, potem je ta masaža prava izbira. S sproščanjem akupresurnih točk vzdolž hrbtenice se vzpostavi energijsko ravnovesje, globoka masaža mišic pa celotno področje hrbta sprosti. Za večji učinek masaže uporabljamo protibolečinski balzam.

Rezervirajte storitev

Ročna proticelulitna masaža

(40 min)

Intenzivna delna masaža nog in trebuha, ki pomaga pri zmanjševanju celulitnih oblog, kožo pa naredi bolj gladko ter prekrvavljeno. Svetujemo jo kot samostojno intenzivno masažo ali v kombinaciji s proticelulitnim programom.

Rezervirajte storitev

Pomlajevalna masaža obraza

(20 min)

Masaža združuje klasične kozmetične masažne gibe, s katerimi prekrvavimo kožo in ji povečamo elastičnost, znanost vzhodnjaške medicine, ki temelji na stimulaciji akupresurnih točk, ter posebno »lifting – rolfing« tehniko. Masaža upočasnjuje procese staranja kože, izboljšuje tonus in zavira nastajanje gub.

Rezervirajte storitev

Ekipa Savana spaja vas pričakuje.

V Savana spaju vas pričakuje profesionalna ekipa vsak dan z izjemo 24. in 31. decembra, in sicer:

  • ponedeljek-sobota14.00-22.00
  • nedelja in prazniki14.00-22.00